Grieks restaurant te Zutphen

IMG 4777

In dit prachtige pand van rond de 17e eeuw vestigd zich de Griek 'Olive'. Het hele pand is van binnen gestript en opnieuw gevuld met parchtige elementen. Christos heeft bij ons flink geshopt als een kind in de snoepwinkel. Benieuwd naar het resultaat?

Stoere 48KW kachel in showroom

IMG 00651

Dit soort zware Ontario kachels met een fantastisch aantal kilowatts van 48Kw, staan normaal in Canada en Ukraine in werkplaatsen en fabriekshallen. Daar waar de buiten tempratuur dikwijls onder de min 20 graden komt. Deze kachel verwarmt nu de showroom van www.vloerloods.nl in Kampen

Rustieke natuurstenen vloer

FullSizeRender146

Deze klanten uit Westerbork kochten een mooie rustieke natuurstenen vloer in groot Romaans verband.

Roestig gietijzeren raam gerestaureerd

FullSizeRender96 KopieFullSizeRender98 Kopie

Dit roestige ronde stalraam hebben we in opdracht van Q&S Gardendeco laten stralen, poedercoaten en glas laten zetten. Dit kan bij alle stalramen uit onze collectie!

Oude keramische tegeltjes in de WC

FullSizeRender95 Kopie

Deze prachtige oude keramische tegeltjes komen uit een klooster in Belgie van rond 1890. We hebben ze ontdaan van de oude lijm en voegresten zodat ze plakklaar waren. Deze klant uit Fluitenberg heeft ook nog de plinttegels bij besteld. Het resultaat is prachtig! Oude keramische tegels zijn bij ons al in kleine hoeveelheden te koop.

Oude karamische tegeljes onder de kachel

FullSizeRender94 Kopie

Hoe maak je in een nieuwe bungalow sfeer? Met deze oude vintage tegeltjes bijvoorbeeld. Deze klanten uit Assen kochten een kachel en wilden geen standaard ijzeren plaat onder de kachel maar mooie oude tegels. Een opstaande rand van de zelfde oude tegels maakt het helemaal af!

Antiek Franse voordeur

20150312 154225 Kopie

Deze klanten uit Den Haag bouwden een aanbouw waarin de nieuwe keuken kwam. Ze kochten bij ons online deze prachtige oude Franse voordeur. Shop hier ook online een voordeur.

Hier brandt de kachel!!

IMG 2373 Kopie

Altijd gezellig zo'n vuurtje. Deze foto kregen we van een klant. Ze hebben onze Franse plavuizen gebruikt voor de openhaard. U kunt hier op zoek naar de plavuizen.

 

Antiek vloeren uit pakhuizen, scholen en kloosters

text 3

Een oude vloer uit een school van het jaar 1900, een kloostervloer, of een vintage vloer uit een pakhuis, wie wil dat nou niet?!

Pagina 1 van 3